JAUNIE RITEŅBRAUCĒJI 2015

9.-10.dienas FOTOGALERIJA pieejama ŠEIT
6.-8.dienas FOTOGALERIJA pieejama ŠEIT
4.-5.dienas FOTOGALERIJA pieejama ŠEIT

1.-3.dienas FOTOGALERIJA pieejama ŠEIT


10.diena 19.jūnijs

Desmit dienas aizritējušas nemanot. Tik daudz jaunu iespaidu, draugu un smieklu. Uz tikšanos nākamajā nometnē! :)

9.diena 18.jūnijs

Šī bija pirmā nometnes diena, kad mūs izbrauciena laikā pārsteidza lietus. Neskatoties uz to nobraucām ~15km. Dienas galvenais notikums, protams, bija noslēguma ballīte. Visi gatavoja krāšņas frizūras un skaistus priekšnesumus. Izturīgākie dejoja līdz pat 2:00 naktī. 

8.diena 17.jūnijs

Šodien pie mums ciemojās jaunsargi ar interesantiem stāstiem un visu ekipējumu. Bija arī īpaši sagatavoti uzdevumi un misijas nometnes dalībniekiem. Pēc jaunsargu apciemojuma devāmies uz skolu, kur pildījām eksāmenu. Rezultāti bija ļoti teicami un izskatās, ka čaklā mācīšanās būs atmaksājusies. Jaunsargi šodien nebija vienīgie viesi. Pievakarē pie mums ciemojās ceļu policijas ekipāža. Pēc vakariņām nometni pāršalca smiekli, jo visi dalībnieki piedalījās anekdošu šovā.



7.diena 16.jūnijs

Dienas lielāko daļu pavadījām kempinga "Žagarkalns" teritorijā, kur spēlējām dažādas sporta spēles, cepām desiņas un zefīriņus. Kārtīgs pikniks skaistā un saulainā dienā. Pēc piknika pie mums ciemojās Latvijas florbola izlases un komandas "Lekrings" spēlētājs Aleksandrs Abramovs. Nometnes dalībnieki bija ļoti zinātkāri un uzdeva daudz jautājumus gan par florbolu, gan par sportu kopumā. Dienas izskaņā gatavojāmies CSDD eksmāmenam, jo jau rīt mūs gaida lielais pārbaudījums.


6.diena 15.jūnijs

Uzreiz pēc brokastīm sēdāmies uz velosipēdiem un devāmies uz modernāko ugunsdzēsēju depo Latvijā. Jaunajiem riteņbraucējiem jautājumu netrūka un ugunsdzēsēji labprāt izsmeļoši uz tiem visiem atbildēja un izrādija mums depo no A līdz Z. Pēc ekskursijas turpinājām savu izbraucienu un kopā šodien nobraucām ap 25km. Pēc vakariņām sākās ilgi gaidītais talantu šova fināls. Fināla rezultāti tiks paziņoti noslēguma ballītē ceturtdien. Cītīgi gatavojamies CSDD eksāmenam un šodien jau vairāki nometnes dalībnieki spēja nokārtot eksāmenu bez kļūdām. Kino vakarā skatījāmies filmu "Rio" un uzreiz pēc tam viesnīcu pāršalca klusums. Laikam garie izbraucieni un daudzie piedzīvojumi liek par sevi manīt :)


5.diena 14.jūnijs

Līdz pusdienas laikam paguvām doties izbraucienā ļoti labos laika apstākļos. Ar vecāko grupu kopā nobraucām 25 km apciemojot Āraišu ezerpili un Āraišu vējdzirnavas. Jaunākā grupa no lielākās grupas neatpalika un šodien izbrauca 20 km garu distanci. Bez maziem nobrāzumiem un zilumiem neiztikt, bet tas viss pieder pie lietas :) Pēc pusdienām laika apstākļi pasliktinājās. Paguvām izbraukt šķēršļu trasīti, kas šodien bija vēl sarežģītāka un ar pirmajām lietus lāsēm devāmies uz viesnīcu mācīties ceļu satiksmes noteikumus. Pēc vakariņām mūs sagaida talantu šova pusfināls. Nometnes dalībnieki visu dienu cītīgi plānoja savus priekšnesumus. Nometnes dalībniekam Ģirtam šodien svinēsim 8 gadu jubileju, tāpēc uzreiz pēc talantu šova mūs visus gaida garda torte un ballīte.



4.diena 13.jūnijs

Apēduši spēcinošo brokastu putru, bijām gatavi doties garajā rīta izbraucienā. Vecākā grupa šodien nobrauca 31km, bet jaunākā 20km. Visi riteņbraucēji ar entuziasmu un sajūsmu priecājās par katru nobraukto kilometru un dažs pat bija gatavs turpināt garo izbraucienu. Pēc pusdienām uzlabosim savas iemaņas šķēršļu trasītē. Pēc tam mācīsimies ceļu satiksmes noteikumus. Pēc vakariņām visiem nometnes dalībniekiem būs iespēja nodemonstrēt savus talantus. Ir pieteikušies dejotāji, dziedātāji, triku meistari, sportisti, kāršu eksperi, utt.

3.diena 12.jūnijs

Laika apstākļi mūs atkal lutina. Šodien devāmies garā izbraucienā. Sadaloties divās grupās, devāmies ~15km garā izbraucienā pa Cēsu apkārtni. Riteņbraucēji lieliski demonstrēja jauniegutās teorētiskās zināšanas arī praksē. Pēc pusdienām devāmies pārgājienā uz Cēsu pilsētas centru, apskatījām Cēsu pils parku un Rožu laukumu. Pēc vakariņām devāmies izbraucienā pie zivju audzētāja. Viņš mums pastāstija interesantus faktus par forelēm un visi kopā tās arī pabarojām.

2.diena 11.jūnijs


10:00 Brokastis
10:30 CSN apgūšana
12:00 Izbrauciens ar velosipēdiem
14:00 Pusdienas
15:00 Šķēršļu trasīte
16:00 Grupu prezentāciju veidošana
17:00 Grupu prezentācijas
18:00 Vakariņas
19:00 Sporta spēles
20:00 Filmu vakars
22:00 Naksniņas

1.diena 10.jūnijs 

10:00 Ierašanās un iekārtošanās nometnes vietā
11:00 Iepazīšanās ar iekšējās kārtības noteikumiem un nometnes programmu
12:00 Iepazīšanās un saliedēšanās spēles, istabiņu plakātu veidošana
13:00 Pusdienas
14:00 Istabiņu plakātu prezentācijas
14:30 Izbrauciens ar velosipēdiem
16:00 Šķēršļu trasīte
17:00 CSN apgūšana
18:00 Vakariņas
19:00 Sporta spēles
20:00 Filmu vakars
22:00 Naksniņas


2 komentāri: