NOMETNES DIENASGRĀMATA


Otrdiena 17.06.2014.

Otrdienas fotohronika pieejama ŠEIT

Pirmdiena 16.06.2014.

Pirmdienas fotohronika pieejama ŠEIT

Svētdiena 15.06.2014.

Svētdienas fotohronika pieejama ŠEIT

Sestdiena 14.06.2014.

Sestdienas fotohronika pieejama ŠEIT

Piektdiena 13.06.2014.

Šodien uzstādījām jaunu nobraukto kilometru rekordu. Izbraucienā pa Cīrulīšiem, Līviem, Agru, Bērzaini kopā nominām 21km. Pēc tam vēl pietika spēks stundu braukt pa šķēršļu trasīti. Cītīgi mācījāmies ceļu satiksmes noteikumus un pirms vakariņām ar puķēm aizbraucām apsveikt mūsu jauko audzinātāju Kitiju viņas izlaidumā.

Piektdienas fotohronika pieejama ŠEIT

Ceturtdiena 12.06.2014.

Nometnes otro dienu sākām kustīgi ar aktīvu rīta rosmi. Brokastīs ēdām gardas pankūkas. Lai gan laika apstākļi mūs nelutināja, paguvām pa sauso laiku izbraukt 13km garā izbraucienā ar velosipēdiem. Pēcpusdienā pie mums viesojās "Zobu feja" ar interesantu un izklītojošu lekciju par zobu higiēnu. Vakara izskaņā filmu vakarā vērojām animācija filmu "Frozen".

Trešdiena 11.06.2014.

Šī nebija ierasti kautrīga un bikla nometnes pirmā diena, jo tās dalībnieki jau pirmajās aktivitātēs prata nodemonstrēt atraktivitāti un draudzīgumu. Kad bijām iepazinušies viens ar otru un nometnes noteikumiem, devāmies pirmajā izbraucienā ar velosipēdiem. Laiks mūs lutināja un velosipēdi ripoja lieliski, tāpēc bez grūtībām nobraucām 18km.

Trešdienas fotohronika pieejama ŠEIT

1 komentārs:

  1. Pēc bildēm spriežot, jums iet lieliski! Paldies trenerīšiem un arī par labo ideju blogot; tā mēs vecāki varam sekot līdz neklātienē savu atvašu gaitām. Sveicieni Krišam! Kriša ģimene

    AtbildētDzēst