Nometnes salidojums noslēdzies

UZ TIKŠANOS VASARĀ!

CETURTDIENA (31.10)
CETURTDIENAS UN PIEKTDIENAS FOTOHRONIKA PIEEJAMA ŠEIT

Visi bērni ,ar gumijniekiem kājās, šodien devās pārgājienā uz Ozolkalnu un Žagarkalnu, kur tika izspēlētas dažādākās spēles, kā piemēram , ‘’Seven Heven’’, ‘’Saldētavas’’ , ‘’Lēnāk brauksi, tālāk tiksi’’ . Pēc pusdienām katrā viesnīcas nummuriņā un stūrī varēja just rosību, jo ikviens gatavoja savu priekšnesumu popielai. Pēcpusdienu turpinājām ar dažādāko tērpu veidošanu un modesskati speciāli Hellovīnu vakaram  . Kad visi bijasagatavojuši piemērotus tērpus, devāmies pēc saldumiem. Atgriežoties atpakaļ, galdi bija noklāti ar konfekšu kalniem. Bērni rādija neatkārojamus priekšnesumus popielā, gan dziesmu izvēle, gan priekšnesumi bija orģināli un smieklīgi. Pēc garās un nogurdinošās dienas mūsu vēderus palutināja ar gardām kūkā, cepumiem un tēju . Vakars beidzās ar kārtīgu Salidojuma ballīti, kur izdejojām nometnes deju ‘’Tunak-Tunak’’ un dažādākās rotaļas. 

Dienas plāns:
9:30 Rīta rosme
10:00 Brokastis
10:30 Pārgājiens, rotaļas brīvā dabā
14:00 Pusdienas
15:00 Gatavošanās popielai
18:00 Vakariņas
19:00 Tērpu gatavošana Hellovīniem
21:00 Došanās pēc saldumiem, Hellovīnu vakars
22:00 Popiela
22:30 Salidojuma noslēguma ballīte


TREŠDIENA (30.10) 

TREŠDIENAS FOTOHRONIKA PIEEJAMA ŠEIT

Trešdienu uzsākām ar Ekspedīciju „Varam doties!” , kas bija veltīta LR proklamēšanas 95.gadadienai. Visa pārgājiena laikā bērnus sagaidīja dažādi uzdevumi, Gaujā tika palaisti papīra kuģīši ar veltījumiem un apsveikumiem mūsu valsts dzimšanas dienai.  Pēc pusdienām visi nometnes dalībnieki izvēlējās dziesmas saviem priekšnesumiem popielā. Lai atgūtu spēkus, pēc ekspedīcijas un gatavošanās priekšnesumiem visi kopīgi noskatījāmies filmju ‘’Nejaukais Es 2’’ .
Vakara turpinājums bija smieklu pilns, nometnes dalībniekime bija uzdevums sagatavot dažādākās anektotes, lai norisinātos „anekdošu šovs”. Ik vienam no dalībniekiem vakaru nācās turpināt ar sāpošu vēderu un smaidu uz sejas. Saka, ka smiekli pagarina mūžu.;)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru