Ar Jums kopā jau desmito gadu!

Veselīga dzīvesveida nometnes "Cīrulīši" ir viena no retajām bērnu un jauniešu nometnēm Latvijā, kas dalībniekiem sniegto piedāvājumu var balstīt uz tik lielu pieredzi. Šis ir jau desmitais gads, kad nometņu cikla "Cīrulīši" ietvaros tiek rīkotas nometnes. Nometnes vadītāja Vineta Stīpniece ar radošo komandu ir izveidojuši ikgadēju un plaši pārstāvētu atpūtas un pilnveidošanās iespēju bērniem.

Šovasar (jūnija un jūlija mēnešos) ir ieplānotas trīs nometnes: divas "Jauno riteņbraucēju" nometnes, kā arī jaunums - ar mākslas novirziena nometne "14400 minūtes caur foto objektīvu"". Šajā nometnē jaunajiem dalībniekiem tiks dota iespēja apgūt fotomākslas pamatus, attīstīt sevi gan kustību, gan arī muzikālajā jomā, veicot dažādus radošos uzdevumus un vingrinājumus.
(sīkaka informācija par abām nometnēm pieejama zemāk)

Šis gads ir atnesis arī citus jauninājumus. Vecāki šogad varēs sekot līdzi nometnes dienas kārtībai ar nometnes mājas lapas palīdzību (nometnes mājas lapā tiks ievietota dienas kārtība un nozīmīgākie notikumi un jaunumi).
Kā jau katru gadu, arī šogad nometnes norisināsies Cēsu pusē, precīzāk Cīrulīšos, kas ir nedaudz nomaļus no pilsētas. Apkārtne ir piemērota nometnes rīkošanai, jo mierpilnās dabas tuvums nometnes dalīniekiem ļaus to pilnībā izbaudīt. Arī satiksme šajā apkārtnē ir ļoti nenoslogota, tāpēc bērnu drošība netiek pakļauta riskam. Bieži vien vecākus uztrauc vide un apstākļi kādos nometnes laikā nākas uzturēties bērniem. Veselīga dzīvesveida nometnes "Cīrulīši" piedāvā īpaši ērtus sadzīves apstākļus: ēdināšana 4 reizes dienā, dzīvošana labiekārtotos 2-vietīgos numuros (katrā numurā WC un duša) viesnīcā „Cīrulīši”.

Nometni rīko:
•Nometnes organizators: SIA „Rostrs”, Kr.Barona iela 117, Rīga,LV-1012
•Nometnes vadītāja: Pedagoģijas maģistrs Vineta Stīpniece
•Radošā komanda: Judīte Vāvere, Liene Ozola, Mārcis Šteinbergs, Pēteris Eglītis, Jānis Rukmanis

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru